fredag 12 februari 2010

Fredag

Idag besökte vi simhallen tillsammans med Veronika och Thilda. Vi hade sån tur att barnstolarna var lediga när vi skulle duscha så där satt de små fint och bara längtade. De vet vad som händer efter duschen nu. Väl inne i simhallen så simmade Zelda på jättebra i bassängen. Vi kunde tom göra några hopp från kanten och modiga som bara hon och Thilda kan vara så hoppar de gärna när mammorna knappt var med. Helt själva med andra ord. Busiga små damer. Efter ½ timme i bassängen testade vi plaskbassängen på vägen upp... blev sittandes där ½ timme till och Zelda bara njöt. Halvlåg i mitt knä och lekte med en båt.

Vanligtvis blir man ju väldigt trött efter ett sånt här besök... och behöver sova en bra stund. Men icke att den lilla damen har velat sova något idag. 10 minuter på förmiddagen och 15 minuter på eftermiddagen ger inte en trött mamma så mycket chans till vila.

Lillan tar sig fram över golvet nu, hon tränar krypning men det har inte lossnat ännu.Denna bild från när hon är runt 1 månad får illustrera att vi nu tränar på det här med sömn. Envetna är vi allihopa, så vi får väl se vem som vinner. Projekt sova i sin säng har inletts med blandat resultat. Men en dag kanske vi ror detta i hamn.

1 kommentar:

Unknown sa...

Så söt hon är alltså!! :D