tisdag 27 januari 2009

Oj tror magen växer så det knakar

Ja så känns det just nu. Tror den fått fnatt sedan i lördags natt och ska se hur mycket man kan växa på så kort tid som möjligt. Får snart ta kort på den igen men har inte orkat pga förkylning och jobba jättesent igår. Förövrigt är det bara 1 vecka och 2 dagar kvar till vi får reda på om det verkligen bor någon i min mage eller det bara blivit lite mycket godis ;)

Sen har jag även fått en fråga från en kompis om hon får lov att bidra med en filt i ljusbrunt och grönt till lilla knyttets djungelrum som förövrig töms mer och mer nu på kontorssaker. Självklart får du bidra med det, är så kul med saker som ingen annan har.

Till fråga 2: Om vi tänkt på något till dopet i klädväg? Riktigt så långt har vi faktiskt inte kommit ännu ;) även om vi klurar lite på namn och lite granna på vilka av släktingar och vänner osv vi tänker skulle kunna bjudas. Erbjudandet var att knyttet skulle få en kofta, mössa och sockor i vitaste vita garnet. Får man lov att ända användningsområdet?
Vi har nämligen behov av en kofta och mössa att ha på knyttet när vi ska vara ute på våra promenader den första tiden. Även om det ska föreställa sommar så kan det finnas kyligare dagar och tider på dagen. Vet inte om blivande mormor hinner bli klar med sin julklapp "sticka en kofta till knyttet kit" tills dess.
Vitt är ju jättefint som grund, kanske man kan göra den lite lätt randig med någon annan färg? Typ tunna tunna ränder? Svar på fråga 2: Visst får du mer än gärna göra en kofta med mössa och sockor till knyttet. Gärna i storlek 50 då det kommer räcka gott i sommar på knyttet.

Vårt knytte kommer bli sötast i världen - så det så ;)


Inga kommentarer: