lördag 28 november 2009

Glad i mat

Något annat kan man inte säga om vårt lilla charmtroll. Smakisbiten har gått hur bra som helst och allt har glatt intagits med undantag för banan... gillades mindre men efter varje sked gapar hon glatt igen så så illa var det nog inte trots allt ;)

Frysen är full med puréer så nu kan vi mixa lite från dag till dag. Vad sägs om palsternacka, potatis, morot och majs. MUMS säger Zelda iaf. Frukost består numera av gröt, dock tycker jag frukosten var lite tidig i morse... lek från 04.00-05.40 sen gröt i hopp om att hon skulle somna om en sväng.

Gröt funkade inte bra på kvällen, hon sov så dåligt efter att ha ätit det. Så nu är det smarrig fruktpuré som gäller. Mango/Banan vilken var en hit om jag får säga det själv. Till och med Zelda tyckte det 3:e ggn (var ju banan i ;) ) Som om inte all smarrig mat skulle räcka för lillan så bättrar hon på hullet med en massa smarrig bröstmjölk, högsta betyg även där verkar det som.

Den som säger att små barn äter typ var 4:e timme har inte spenderat en dag med henne... minst varannan timme måste det fyllas på. Finsmakare till matälskare kallade de henne på BVC. Och tar maten slut i skålen kan man alltid avsluta måltiden med att slicka haklappen i ett par minuter... synd att missa en gnutta.

Nu laddar vi inatt hoppas jag på. För i morgon bitti är det dags för babysim i ottan igen.

Inga kommentarer: