torsdag 15 oktober 2009

Här händer grejer...

varje dag är fylld med roligheter.

I tisdags lyckades prinsessan vända sig helt själv, dock inte någon planerad sån. Hon var bara så arg i samband med blöjbytet att hon flög runt. Men vilken dag som helst är det där... om hon inte lessnar snart vill säga.

Igår anmälde vi oss till babysim och vi kom med :D tjoho va spännande det ska bli.

Igår började även babymassagekursen. 9-10 på morgonen är det... liiiiite tidigt men det gick. Zelda tyckte väl inte det hände så mkt och höll lite låda och snurra där på golvet. Men prövade sen när vi kom hem och då gillade hon det. Så vi ska träna nu i veckan så kanske det går bättre på onsdag.

Idag var det fotografering på Öppna förskolan, vilken tid det tog och när det väl var vår tur så kunde hon bara skratta rätt ner i fällen. Men men, fotot blev nog ganska bra, ska bli spännande att se det sen.

Sen har vi även haft besök av Zeldas gudmor. Lite fika, massa lek och fotogradferande blev det. Hoppas det blev något bra foto, för nu har jag fått nys om lite erbjudanden om gratis framkallning vilket jag tänkt utnyttja. Planer finns även för fotobok, eller 2 hoppas jag på. Är grym på att snappa upp erbjudanden just nu :P


Bjuder på en bild från helgen som var.

2 kommentarer:

Eve sa...

Klart ni ska få korten som blev bra sen. Men har inte orkat kolla igenom alla ännu, men fixar det i helgen :) det kommer ju tas ett par kort till om man säger så :P

Elof sa...

Hon är ju stora tjejen nu ju.