fredag 2 oktober 2009

Sooooova

Inatt testade Zelda ett nytt sovschema. I ca 1½ vecka nu har hon somnat 7-8 på kvällen, ätit 01, 04, 07 och sen vaknat till igen vid halv 10. Men inatt somnade hon halv 8, matpaus vid 4 på morgonen och sen upp igen vid halv 8. We like :D

Ibland tar saker onödigt lång tid. Om jag inte minns fel så hämtade i ut barnvagnen i april. I alla fall så var en av knapparna till varukorgen under vagnen skadad så i fick nya att byta till vilket ju skulle vara lättare än att posta tillbaka vagnen. Skulle det inte funka så skulle vi testa en annan lösning. De där knapparna kom och har sedan dess åkt många mil barnvagn. För den blev inte bytt innan Zelda kom trots låååång tid. Så i morse tog jag tag i det... tog inte 5 minuter för vi hade till och med rätt verktyg hemma. Nu är det gjort så nu kan man lasta mer och snyggare blev det med när den inte hänger på ena sidan.

Tur almanackan finns ibland, trodde det var nästa vecka min fd gravidkropp skulle på slutbesiktning, men det var visst idag så snart beger vi oss ner till stan. Kanske Thomas möter upp oss för en fika eller så blir det väl golfbanan för hans del. Fira tentan som han sitter och skrier just nu. Hoppas det går bra för honom för han kände sig väl förberedd.

Ha en bra dag :D

Inga kommentarer: