söndag 7 mars 2010

Vilken helg

Zelda har haft fullt upp i helgen.
Lördagen började med att vi begav oss till Halmstad för att lämna tillbaka andningsmaskinen vi fick låna. Surpuppa till sjuksyrra som mötte oss där men men, alla kan ju inte ha en bra dag ;)
Bilfärden gick vidare upp till Falkenberg där vi mötte upp gudfar Calle och Frida. De hade kommit lite mer i ordning sedan flytten. Lunchen intogs på bästa hamburgerrestaurangen ever Burger Inn. Helt klart värt ett besök om man har vägarna förbi.
Mätta i magen gick vi en snabb runda på stan och Zelda fick ny leksak att ha i bilen, för såååå skoj är det inte att åka hela tiden. En skojig sak med massa musik och saker att pilla på. Hade beställt lite saker från Gekås med mormor Mia när hon var där, så vi åkte ut till Grimmared för att hämta detta. Bl.a en fleece till Zelda och ett TV-spel till Thomas ;) ett besök hos Gammelfarmor Aina hanns oxå med.

Lördagens stora händelse måste nog ändå varit att Zelda bestämde sig för att mat är gott och minsann åt en hel måltid mitt på dan. *kors i taket*

Söndagen var något lugnare. Fast Zelda fick först för ig att morgonen började redan kl 04... fel fel fel. Somnade om efter en stund för att sen vakna igen kl 06, hittade henne ståendes i sängen, öppnat sin byrålåda som är precis bredvid och stod där glatt och slängde sina kläder på golvet!!! ja vad ska man säga, ska börjas i tid. Lekt med gudmor Evelina som förärade oss med ett besök idag. Blev både lek och promenad i solskenet innan Zelda somnade gott. Bra matdag igen och det gillas.

2 kommentarer:

Sjöormen sa...

Låter som en härlig helg! :-)

Unknown sa...

Låter som en helt underbar helg!! Med massa bus och händelser! Längtar tills min lille också kan hitta på massa bus som din lilla tös!! Kram