fredag 20 februari 2009

Buff buff

Kittlandet har avtagit lite tycker jag, idag kändes det mer som buffande. H*n reagerade en hel del på den kalla läsken jag drack efter vårt IKEA-besök. Shoppade lite granna till Knyttet så kan ju passa på att avslöja en del för rummets räkning.





Denna lampa är tänkt att pryda det framtida skötbordet. Hört att det skall vara bra med en liten belysning om man ska byta mitt i natten och inte vill tända upp allt.











Lite liten bild, men vi köpte iaf 3 st av denna lampa fast i vitt. Ska arrangera dem över hyllan som vi skall köpa av min syster.






Sen köpte vi ett vanligt täcke, när vi ändå var där. Funderar så det knakar om vi köpte något mer men kan verkligen inte komma på något. Däremot skall vi handla lite begagnat av syster.




Denna hylla fast i vitt är beredd på att flytta hem till oss. Dock skall vi inte ha den ståendes som här utan "liggandes". Ovanför skall vi ha blomlamporna. Kommer att bli bra tror jag. Vi kollade efter backar att ha i den idag... har inte bestämt oss riktigt ännu.










Sådär ja, sista grejen för ett par dagar (när jag skrev det så kom jag på att vi faktiskt köpt en matta till rummet med). Iaf, denna är begagnad den med, från syrran såklart. Måste ju förvara kläderna någonstans. Nu ska rummet bara röjas innan grejerna kan flytta in. Möbler står hos mina föräldrar så än kan man bara stänga dörren när man vill slippa se eländet.

1 kommentar:

Linda W sa...

Vilken bra ide med en sån där liten lampa! Jag hade en tanke på att sätta upp en liten övanför skötbordet men det blir säkert för ljust på natten även om man har låga watt. Ska kolla in en sån där jag med.

Kramar L