söndag 14 juni 2009

Spänningen fortsätter....

Som man kunde räknat ut vid det här laget så är det något fuffens med vår examinator. Vi ska bara komma på vad det kan vara för det kan omöjligt få skilja så mycket på olika personer. Vi opponerade på en uppsats som i opponerandets stund inte ens var färdigskriven. Finns förövrigt en lag som säger att har handledaren släppt upp en uppsats så kan examinatorn inte kräva några större ändringar. Ska maila Växjö stundetkår för det var där jag fick nys om lagen och be dem berätta vad det står någonstans.

Vår examninator hade själv bett om att få ge respons v. 24 för innan dess hade hon inte tid (vi skickade in den i början på maj). Jaja, mer kunde vi ju inte göra efter samtal med ansvariga osv accepterade vi budet. I fredags kl 18.02 (konstiga arbetstider på högskolor) får vi till svar att hon inte hinner lämna besked under dagen utan ber att få återkomma dagen efter. Ca kl.18.23 dimper det ner ett mail med samma kommentarer som vi fick förra ggn (en hel radda) samt den slutliga klämmen att om vi får en handledare så är det bara smärre justeringar. Va?? kan ju omöjligt bli mindre att justera bara för att vi får en handläggare så nu har vi skickat ärendet vidare till han som bossar över sånt här tillika hennes chef :D så nu ska vi se vad som händer.

För att synliggöra de detaljer som vi tycker är skumt med det hela så kommer de här ;)
  • De som opponerade på vår uppsats var tydliga med att de tyckte den var väldigt bra och nämnde inte en kommentar av det hon sen tog upp.
  • De som opponerade var examinatorns egna stundeter som hon hade handlett
  • Vår examinator är ovänn med vår handledare
  • Vår examinator lägger skulden till det hela på vår handledare som ej kunde närvara vid opponeringen då han hade egen lektion som ej gick att flytta med så kort varsel (eftersom högskolan var lite seda med att komma ut med tiderna).
  • Vår examinator tyckte att opponenterna gjorde en lysande opponering trots att de inte hade sett en enda av de enorma brister som hon påpekar.
  • Vår examinator kände inte till innehållet i Lpo94
  • Vår examinator har aldrig arbetat i skolan, utan såg allt ur en förskolesynpunkt (olika världar).
Fortsättning följer.... något står inte rätt till.

Inga kommentarer: