söndag 5 juli 2009

Härliga lördag

Igår var en underbar semesterdag. Efter fredagskvällens arbete med att storstäda bilen utvändgt och invändigt samt en vaxning så återstod på morgonen bara att putsa bort hårdvaxet vilket var lätt som en plätt om man jämför med allt annat arbete. Till nästa gång ska vi nog försöka få tag i en polermaskin ändå.

Sen vart det lite frukost innan vi drog iväg på dagens utflykt. Första stoppet blev Gekås, nu när solen lyst så mycket så behövdes ett parasoll till vagnen samt lite tunnare filtar ifall Knyttet kommer snart. Gäller att vara förberedd ;) Thomas hittade 2 snygga t-shirtar och så ett kamerafodral till nya videokameran.

On the road igen, styrde kosan mot Kalvs Camping där mina föräldrar har en stuga i helgen. Solade och badade. det var hur skönt som helst i vattnet. Thomas och min far drog ut med en båt och fiskade lite, nappade dåligt. Åt en god lunch med sill och potatis och efter det ännu mer sol och bad. Sen tog vi allihop en liten tur i sjön med båten. Mysigt! Thomas hade med fiskespöt och när det var ungefär 2 meter kvar till bryggan så fick han äntligen en fisk, en fin liten gädda som katterna glatt mumsade i sig när vi kom "hem"

På vägen från Kalv hade vi turen att få åka en underbar väg genom skog och landsbyggd. Förärades med älgar och rådjur längs vägen så filmkameran testades.

Ännu ett inlägg utan bilder :P Men idag kommer jag faktiskt inte åt dem för de ligger på videokameran och vi är i Grimmared så får väl göra lite fotocollage och lägga ut sen.

Idag står det medeltidsdag på programmet sen ska Thomas börja jobba, 3 dagar i rad.

Trevlig helg alla.

Inga kommentarer: