onsdag 15 juli 2009

Rapportering

Idag har
  • mormor ringt
  • Birgitta frågat diskret över en fika
  • min jobbarkompis Sofia
  • Calle kusin ringt
för att kolla om det blir någon bebis idag och nej, inga tecken på det. Konstigt nog glömde Knyttets mormor att kolla igår kväll fast hon fick ju update tidigare på dagen. Kanske ska börja föra lite statistik över vilka som börjar kolla läget nu - märks det att jag är rastlös på något sätt??

Här hemma har det väl hänt en del i alla fall, köksbänken är röjd och fin om än just nu fylld med disk från eftermiddagens fika med faster och kusin Elof. Thomas fixade alla köksluckorna idag så nu blänker de nästan. Kvar är det envisa golvet som alltid verkar smutsigt. :/

Under veckan har Thomas haft ett litet projekt, att måla om en av våra lagerhyllor så att vi kan ha den på toaletten och förvara saker på. Idag stod den där, färdig och fin. Kommer bli så bra när sakerna är på sin plats.

Annars så har jag börjat fixa i syrummet... behövde minsann röjas en del, och några projekt mindre lär det bli där inne. Måste ju sy upp lite tyger så jag blir berättigad att köpa lite av alla nya tyger som kommer till hösten.

Trevlig kväll på er!

Inga kommentarer: