fredag 17 juli 2009

Torsdag

Nu har det börjat, när man ringer så är det första folk frågar om det kommit bebis ännu. Men nej nej nej! Annars var det ganska lugnt igår på frågan om jag kände något att bebisen skulle vara på g...

På eftermiddagen var vi och myste lite med sötaste Leon. Vars mamma och pappa vi träffat genom föräldragruppen, förlossningsbesöket mm. Helt underbart fint hus hade de, och en liten damm med fiskar i. Leon fick sig en egen liten filt av oss som han invigde där vi satt på altanen, lugnare bebis har jag knappt träffat. Ett litet charmtroll på 1v 6 dagar som låg och småpratade i min famn en bra stund. Han var dock inte lika roande natten som var, då hade han hållt mamma och pappa vaken hela natten.

På kvällen tog vi en sväng på stan, var långtorsdag och mycket folk i rörelse. Inför helgens Wheels and Wings har det redan anlänt en massa bilar som åkte genom stan... en riktigt härlig promenad var det men nästan inte en enda person man kände.

Helgens program så ni vet vart vi är ;)

Fredag: Vi ska ner en sväng ikväll igen är tanken för att kolla på crusingen. Annars hägrar stranden om någon timme när Thomas vaknat.
Lördag: I morgon är det först ett besök på torget där några sybloggare skulle stå och sälja (måste ju bara dit och kika) sen drar vi på marknad i Långås :D
Söndag: obokad i skrivandets stund...

1 kommentar:

Kicki sa...

Bebis denna söndagen då ? ;)