lördag 21 mars 2009

Fix och trix i Knyttets rum

Idag hade vi tid över... eller vilja att bli av med lite saker här hemma så vi började fixa lite i Knyttets rum. Men helt smärtfritt går det inte.

För hur vi än försöker lösa problemet med att vi har 4 garderober över i lägenheten som vi inte vet vart vi ska göra av så försvinner lösningarna i rask takt. Vabo tar dem inte, kasseras de får vi nya, hos svärmor får de inte stå, i förrådet har vi inte plats. Nu till nästa alternativ, sälja soffan i förrådet så det projektet jobbas på nu. Snälla någon, köp soffan så får vi plats till garderoberna.

T håller som bäst på att skruva ihop skötbordet så vi slipper ha kartongerna på köksgolvet. Tänk så bra det kommer att bli. Vi flyttade även den byrå som får tjänsgöra som förvaring åt vinterkläder ut till hallen/vardagsrummet.

Hyllan är på plats, byrån har en tillfällig plats pga alla garderoberna. Men vi kan fylla den med alla saker som är köpta. Lugn Birgita, det finns plats till mer ;) Känns skönt att kommit en bit på väg trots allt. För nästa vecka drar träffar och besök hos barnmorskan igång på allvar. Är ju långt ifrån färdig med allt småpill och dekorationer mm som vi tänkt ordna med. Men det kommer. Är ju 4 månader kvar som "farmor" räknade ut idag.

Inga kommentarer: