lördag 21 mars 2009

Fönstershopping

Idag begav vi oss ut på en runda för att se om vi kan lösa de sista sakerna till Knyttet. Eller hitta saker som vi kan tänka oss för det har inte varit det lättaste. Vi åkte ner till Falkenberg och babyaffären som finns på Fynda. En proppfull butik med det mesta och mycket till.
På vår lista att finna stod följande:
  • Barnvagnsleksak
  • Babygym
  • Mobil till säng och skötbord
  • Babysitter
Och tro det eller ej, men vi hittade faktiskt saker som vi kan tänka oss, eller T hittade en massa bra saker.

Han fastnade för detta babygym med spöket laban. Vi stod och kollade på flera från samma tillverkare, men valet föll på denna. Fiffigt att man kan knäppa loss grejerna och byta ut dem om man vill. Gillar vi.














Mobiler till spjälsängen har vi letat en hel del med, men ingen som riktigt fallit oss i smaken här heller. Svårt det där. Denna tyckte vi var lagon neutral, inte för skrikig som vissa andra lite mysig sådär. Tro inte att vi blivit riktiga labanfan nu, för så är inte fallet. Det råkade bli så idag för det var det finaste vi kunde hitta.








Så var det här med att pimpa barnvagnen (som vi ännu inte har). Ännu en labanpryl vi vet, men fin var den, Knyttet skulle visst få träna på att gilla spöken sa T. Matchar vagnen och lagom nätt och inte så skrikig som vissa andra. Blir bra när det blir färdigt.


Nu ska vi bara hitta en babysitter som vi gillar, men det tar vi sen. Det fick räcka för idag.

3 kommentarer:

Linda W sa...

Jag bara ääälskar Laban!!!
Så fina saker ni hittat, det gymmet vill jag ha med!
Jag har köpt en Labansnuttis som e helt ljuvlig och en vagnmobil med Laban men inte en sån stor som er utan med bara 1 Laban som hänger..jättesöt med. Å det är så kuul att handla till bebisen!! :D

Kram L

Sjöormen sa...

Men... vad ska vi köpa till er? Blir ju inte kvar alls :-( Men gymmet var jättefint!

Sandra -Vildkatten sa...

Sjöormen: Du kan vara lugn, vi ordnar en lista på saker sen som vi inte har. Förresten... du håller ju på att virka så det så ;)
Inget av det i inlägget är handlat ännu, bara fönstershopping. Har ju lejt ut inköp av babygym på "mormor och morfar" faster undrar med vad som saknas...