söndag 8 mars 2009

Överraskning

Idag när vi var på väg hem från Kristianstad så körde vi förbi Gekås. Hittade ytterligare ett bäddset till Knyttet (nu behöver vi inga fler) sen köpte vi kuddar och plastad frotté. Såna tråkiga saker att köpa.

Sen lite kläder, har haft så svårt att hitta något som är mittemellan mini och vår 56 hög. Men efter lite mätande har vi nu hittat några bodys, ska sy lite roliga byxor för att liva upp det hela. Avslutningsvis hittade vi ett billigt himmelsängstativ. Får testa och se om det är något för oss, de andra är snuskigt dyra och då känns 6-700kr väldigt mkt. Nu fick vi ett för 89kr.

Sen var vi hos mina föräldrar och hämtade katterna, då säger min bror att han ska köra in Knyttets möbler till oss idag. Jaha, vi skämtade i helgen om att vi har ett datarum och bor i klädkammaren eftersom alla de sakerna står överallt i lägenheten nu. Idag fick Knyttets saker flytta in i köket... måste ta tag i att röja rummet men har verkligen inte hunnit. I morgon kanske, nu ska jag plugga lite sen sova. Blivit lite lite av den varan sista tiden.

Inga kommentarer: