söndag 26 april 2009

Bäddtest


Igår fick vi hämtat madrassen till vaggan. Så bra det blev, fann inte riktigt orken till att sy ett överdrag igår men det kommer nog snart, kom i alla fall på en supersmart lösning enligt mig själv. Sista projektet vid vaggan är att skruva bort ett sängbord och det är ju inte så svårt.

Så här blev det. Bäddad med tunnt sommartäcke och allt.

86 dagar kvar till BF - Och Knyttet har blivit stark... nästan så man blir lite rädd när magen ploppar ut som den gör när h*n bökar rundor. Men det gör inte ont alls och det är ju skönt det. Är lite otrevligt när magen är spänd som värsta läderkulan men det är den bara på kvällen.

Kan idag meddela att köket och badrummet har fått de sista detaljerna på plats. Idag ska vi städa och då ryker nog lite till saker... Trädgårdslandet ska få sig en uppiffning också - ska så där idag eller i morgon tänkte jag. Ska bara ta en promenad bort till affären och handla lite. Funderar på om det ska utökas med lite rabarber och blåbär i trädgården, det är ju gott. Kul också om de växt till sig så Knyttet kan vara med och skörda om 2 år...

Meddelande till faster (och annan intresserad): Kan uppdatera Knyttets önskelista ;) Vi insåg nu när sakerna är uppackade att så värst mkt tunna fina bomullsfiltar finns inte här. Vi har den beiga med nallar på som finns på bild i detta inlägg och en vit med svarta sniglar på. Men förhoppningsvis är det ju ganska varmt när h*n kommer. Finns ju att fynda på Gekås, finns bredvid bebiskläderna (fast det har du säkert redan koll på). Flanellfiltar har vi däremot.

Inga kommentarer: