lördag 25 april 2009

Livet som ett 1000bitars pussel

När man precis fått reda på att man ska få tillökning om ett par månader så känns det som om det är hur många bitar som helst som måste sättas ihop -som ett 1000bitars pussel. Alla har vi olika sätt att pussla samman det, men jag börjar se en möjlighet att bli färdig med pusslet i tid.

I torsdags eftermiddag (5-tiden) var jag och specialbeställde madrassen till vaggan och till 2 babynest som jag tänkte fixa ihop. Madrasserna skulle skäras till i en maskin någonstans och sedan komma till butiken. Med tur kunde de komma redan tisdag, men det kunde även ta upp emot en vecka. Igår kväll när vi var en sväng på Gekås så ringde de och meddelade att de redan kommit. Så idag ska de hämtas innan T ska till golfbanan så ska jag bädda till vaggan och göra fint i den vrån. Tur vi fick med oss en kudde och sommartäcke så det kan bli extra mysigt där.

Vi shoppade faktiskt inte så mycket till Knyttet. Slank ner tvättlappar både torra och de fuktiga som ska vara till skötväskan. Dagens stora inköp blev till barnvagnen en nämligen
Att hitta en barnvagnsleksak är inte det lättaste. Men nu pryds vagnen
av en med Bamse. Den heter Farmors tvättlina.

Inga kommentarer: