tisdag 7 april 2009

Han är väl för underbar

Idag kom jag hem, efter min inte allför braiga dag som trots allt blev lite lättare på eftermiddagen. När jag kliver innanför dörren så är sambon i färd med att städa vår lägenhet. Så glad jag blir :D

Nu har vi ett fint och städat kök, helt fix och färdigt så när som på en handdukshållarkrokslist.

Hallen är fix och färdig, vi ska bara justera ena garderobsdörren, hänga upp 2 ljushållare och ev. skaffa fler förvaringslådor. De vi har är överfulla. Vad gör man inte när klädkammaren försvunnit.

Sovrummet är äntligen fint och städat det med. Där är bara ett mindre projekt kvar, att plocka bort ena nattduksbordet så att vaggan får plats ordentligt. Sen så hade det varit skönt med något att förvara alla våra sladdar i för nu ligger de som ett ormbo och samlar damm. Många sladdar blir det när allt är samlat på ett ställe i någon konstig central.

Vardagsrummet... är inte färdigt.

Kontoret är städat och fint. Ska bara få upp anslagstavla och postfacken på väggen så...

Toaletten är oxå färdig, ska bara flytta duschdrapperiet lite och skaffa en list till golvet så vi slipper översvämning när vi dsuchar.

Knyttets rum har väldigt mycket kvar att önska... är inte ens i närheten av att kunna se ljuset i tunneln ännu.

Tar man bara några minuter om dagen så går det framåt... hänt mycket bara sista veckan och mycke saker slängs... skönt. Småsakerna ska ju åtgärdas, men är inte livsnödvändiga så det kommer när det kommer. Längtar redan till solstolen och glassen när projekt hem är färdigt.

Kom på en lösning för att årgärna några problem -mamma och pappa. har ni tid att komma på middag på måndag och ta med borrmaskinen??

Någon som ska till IKEA snart?? Skulle behöva några förvaringslådor i papp... typ 2 paket.

Dagen börjar genast se lite ljusare ut :D

1 kommentar:

Linda W sa...

Härligt när det fixas i ordning hemma!! Tar man en sak om dagen så är det snart klart!!
Idag har jag tvättat iordning min vagn. Den blev så fin...:)

Ha en skön kväll!!

kram Linda